Outbound and Inbound SIP Calls not working

dmaisudmaisu Posts: 1Registered Users ■□□□□□□□□□
Hi,

I am having problems making outbound and inbound calls on a SIP trunk.
SIP registration is up but unable to make inbound and outbound calls, its giving a fast busy tone.

I ran a debug voice ccapi inout and collected teh logs.
I am getting Disconnect Cause=57 on inbound calls and Disconnect Cause=102 on outbound calls







Thanks,

Dan

Comments

  • negru_tudornegru_tudor Posts: 473Registered Members
    dmaisu wrote: »
    Hi,

    I am having problems making outbound and inbound calls on a SIP trunk.
    SIP registration is up but unable to make inbound and outbound calls, its giving a fast busy tone.

    I ran a debug voice ccapi inout and collected teh logs.
    I am getting Disconnect Cause=57 on inbound calls and Disconnect Cause=102 on outbound calls







    Thanks,

    Dan

    Hi,

    Doesn't seem to be enough info to run with. Off the top of my head, if you're using NAT it might be a good idea to use the "media flow-through" command on your CUBE/EDGE router (instead of NAT) and double check your codecs (usually try to do g711ulaw then fiddle around and try g729 out but only if you get calls working in & out).
    2017-2018 goals:
    [X] CIPTV2 300-075
    [ ] SIP School SSCA
    [X] CCNP Switch 300-115 [X] CCNP Route 300-101 [X] CCNP Tshoot 300-135
    [ ] LPIC1-101 [ ] LPIC1-102 (wishful thinking)
  • Pasha_IEPasha_IE Posts: 1Registered Users ■□□□□□□□□□
    Agreed, not enough information.
    This guide should get you going CUBE Configuration Step-By-Step. Part 1 - UCPros
Sign In or Register to comment.