Solaris 10 and VirtualBox

I just installed Solaris 10 onto VirtualBox. How the heck do I get an internet connection??

Am I blind and missing something obvious?

Comments

  • Bl8ckr0uterBl8ckr0uter Inactive Imported Users Posts: 5,031 ■■■■■■■■□□
    sambuca69 wrote: »
    I just installed Solaris 10 onto VirtualBox. How the heck do I get an internet connection??

    Am I blind and missing something obvious?

    I am not sure about Solaris but for Ubuntu all I had to do was bridge the connection and it worked.
  • veritas_libertasveritas_libertas CISSP, GIAC x5, CompTIA x5 Greenville, SC USAMember Posts: 5,735 ■■■■■■■■■■
    sambuca69 wrote: »
    I just installed Solaris 10 onto VirtualBox. How the heck do I get an internet connection??

    Am I blind and missing something obvious?

    Here is a picture:

    attachment.php?attachmentid=289&stc=1&d=1263326765
    nat.JPG 47.8K
    Currently working on: Linux and Python
  • sambuca69sambuca69 Member Posts: 262
    I have VirtualBox NAT'd. I have a few other virtual operating systems already installed and working. I was thinking there was something in Solaris I was missing. Perhaps a command to enable it?

    Let me power it up again to confirm.
  • sambuca69sambuca69 Member Posts: 262
    sambuca69 wrote: »
    I have VirtualBox NAT'd. I have a few other virtual operating systems already installed and working. I was thinking there was something in Solaris I was missing. Perhaps a command to enable it?

    Let me power it up again to confirm.

    So i nuked the original install, and then reinstalled. It works fine now.

    I must have done something horribly wrong during the setup.
Sign In or Register to comment.