Can't Log into Asdm

Can't seem to log into asdm. I could ping it and access the download page in the browser for the launcher. Issue is once I'm running the launcher and type in the device ip add/ username/ password it doesn't open anything. Am I missing something?

interface Vlan1
nameif inside
security-level 100
ip address 11.11.11.251 255.255.255.0

asdm image disk0:/asdm-645.bin

http server enable
http 11.11.11.0 255.255.255.0 inside

username Admin password test111

Comments

  • ZartanasaurusZartanasaurus Posts: 2,008Member
    I've had this issue in the past when it just sits there trying to load after you type in the credentials. It was a Java upgrade that I had to undo and it worked fine.
    Currently reading:
    IPSec VPN Design 44%
    Mastering VMWare vSphere 5​ 42.8%
  • rsuttonrsutton Posts: 1,029Member ■■■■■□□□□□
    I've also run in to an issue where I had to downgrade from, IIRC, Java 7 to Java 6
  • Legacy UserLegacy User Posts: 0Unregistered / Not Logged In ■□□□□□□□□□
  • inscom.brigadeinscom.brigade Posts: 400Member ■■■□□□□□□□
    I am haveing this same trouble my jave is 6.37, is that to new?

    I see the asdm.bin when I do a show flash, but when I put 10.10.10.2 in my browser url, it never loads ASDM.
  • RouteMyPacketRouteMyPacket Posts: 1,104Member
    I am haveing this same trouble my jave is 6.37, is that to new?

    I see the asdm.bin when I do a show flash, but when I put 10.10.10.2 in my browser url, it never loads ASDM.


    So you can ping the ASA, but when you enter https://IP you don't even get the interface to prompt? Do you have http/s access allowed to the IP or subnet you are on?


    i.e.

    http server enable
    http 192.168.1.0 255.255.255.0 inside
    Modularity and Design Simplicity:

    Think of the 2:00 a.m. test—if you were awakened in the
    middle of the night because of a network problem and had to figure out the
    traffic flows in your network while you were half asleep, could you do it?
  • cisco_troopercisco_trooper Too many Posts: 1,443Member ■■■■□□□□□□
    It's Java. I've seen it a trillion times and it always ticks me off because customers always want the ASDM and always have Java issues.
  • dredlorddredlord Posts: 172Member
    If you have KIS 2013 (windows 8 ) disable the AV temporarily, was having the exact same issue
  • KelkinKelkin Posts: 261Member ■■■□□□□□□□
    There is also a bug with different versions of ASDM where it starts loading and just hangs. Per Cisco only way to fix is rebooting the firewall.. Ran into that issue on a production ASA 5550 :)
  • cisco_troopercisco_trooper Too many Posts: 1,443Member ■■■■□□□□□□
    Kelkin wrote: »
    There is also a bug with different versions of ASDM where it starts loading and just hangs. Per Cisco only way to fix is rebooting the firewall.. Ran into that issue on a production ASA 5550 :)

    Did they provide a bug ID?
  • inscom.brigadeinscom.brigade Posts: 400Member ■■■□□□□□□□
    I got it working awhile back, it was my mmm, I forgot, Keith Barker has really got my missing, I never thought I would say this Jeremy. ( I think I was putting the wrong address in the URL, ? somthing totaly embaressing ya know).

    Yeah but that Jave god I remember back with ccna doing SDM took forever just to get it going, yuk!

    Going through the Firewall cbt nuggets with Keith and I just don't seem to get past video 3. Keith gives me ADD worse than Jeremy.
Sign In or Register to comment.