DNS issues

Anyone else encountering errors on there DNS servers? I'm using eval version of 2012 r2 on virtualbox VM and I'm getting errors 408, 407 and 404. Not sure if it's my own fault due to misconfig or something else.

Comments

  • AndersonSmithAndersonSmith Posts: 471Member ■■■□□□□□□□
    Check out this article on TechNet. You should be able to resolve the issue by following these steps. I had a similar experience when I was labbing for my MCSA https://technet.microsoft.com/en-us/library/cc735852(v=ws.10).aspx
    All the best,
    Anderson

    "Everything that has a beginning has an end"
  • Nik 99Nik 99 Posts: 152Member
    Check out this article on TechNet. You should be able to resolve the issue by following these steps. I had a similar experience when I was labbing for my MCSA https://technet.microsoft.com/en-us/library/cc735852(v=ws.10).aspx

    Thanks a lot AndersonSmith for the help. I have tried the fix from the link but it didn't take. Didn't even have ListAddresses (unless they meant listen addresses) in registry.

    Though I've just done some tests and it seems that my dns is working fully working now even with the 408/407/404 errors that keep coming up. I have seen my server boot up twice without the errors occuring, and event viewer shows that dns service always finishes starting properly. Got AD going too and added a client VM to my test domain, all the AD records updated for that new client computer too.

    It's annoying that I don't know whats causing those errors, but as long as everything is working I guess I can't complain.
Sign In or Register to comment.